BRIARDKENNEL VAN HET KLOTZICHT

INTRO   HONDEN   CONTACT   NIEUWS   PUPINFO   LINKS   E-MAIL

FOTOALBUM

Nieuws   

 

 

 

Rond de zomer van 2021 plannen we een nestje met Phoenix,

voor meer info kunt u ons gerust bellen of mailen.

 

 

 

9 December 2019 zijn de pupjes van Bijou en Mucho geboren

 

 

 

      

 

 

 

 

1 December 2019 zijn de pupjes van Phoenix en Fausto geboren

 

 

      

 

 

 

 

        H'Gioya nu ook Belgisch kampioen, trots op ons meisje!!!!!!

 

 

        Onze  Kayley van het Klotzicht eindelijk een eigen plekje op onze site, kijk bij honden !!!!!

 

 

 

          Alle pups zijn naar hun nieuwe baasjes, we verwachten in de zomer weer 2 nestjes, kijk bij pupinfo voor informatie!!!!!

 

 

        16 oktober zijn Beetle en Gioya's puppen geboren, foto's volgen snel maar wegens een sterfgeval in de familie duurt het iets langer!!!!!! Beetle kreeg 6 reutjes en 5 teefjes maar helaas zijn een dag later 1 reutje en 1 teefje overleden en Gioya kreeg 4 reutjes en 2 teefjes!!!!!!

Ja de foto's staan erop, kijk bij pupinfo!!!

 

 

 

       Vandaag 15 oktober zijn de pups van het B-nest (Kadish en Vinou) 6 jaar geworden, allemaal van harte gefeliciteerd en nog veel gezonde en gelukkige jaren!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

       Jones heeft het weer super gedaan 19 mei werd hij 2de Uitmuntend  res CACA in de open klasse van 14 reuen  op de world dogshow in Oostenrijk en dat terwijl hij net 2 jaar is geworden, hij was tevens de beste fauve reu en het weekend daarop werd hij 1ste Uitmuntend en haalde ook nog het CAC  bij de briard clubshow in Kortrijk, wat zijn we supertrots op deze mooie jongen!!!

 

 

        Ons K-nest is 26 april 1 jaar geworden, we feliciteren alle hondjes en baasjes en wensen hun een fijne dag en we zien jullie 6 mei voor de wandeling bij ons om het samen te vieren!!!!

 

 

 

 

 

        De eerste show met ons meisje is goed verlopen, ze deed het super.  Kayley van het Klotzicht (Indy en Fidel) werd beste baby op de Brabo dogshow in Antwerpen!!!! Jones van het Klotzicht (Indy en Aubiere) werd 1ste in de open klasse reuen en Kacey van het KLotzicht (Beetle en Donny) werd 1ste in de jeugdklasse teven, goed gedaan allemaal we zijn trots op jullie!!!!

 

 

 

        Ons J-nest is 28 maart 2 jaar geworden, we feliciteren alle hondjes en baasjes en wensen hun een fijne dag!!!!

 

 

 

        H'Gioya heeft 5 november op show in Luxemburg 1 Uitmuntend gehaald met het CAC-CACIB res in de kampioens klasse, ze is nu ook Luxemburgs kampioen!!!!!!

 

 

       Vandaag 1 november is ons kereltje van ons afgenomen, we zullen hem voor altijd in ons hart meedragen en hem nooit vergeten. Zhivago bedankt voor de fijne jaren samen met jou en voor al de liefde die we van je hebben gekregen, we missen jou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

       Vandaag 15 oktober zijn de pups van het B-nest (Kadish en Vinou) 5 jaar geworden, allemaal van harte gefeliciteerd en nog veel gezonde en gelukkige jaren!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

       25 September zijn we naar show in Maastricht geweest, Juna en Jones werden allebei 1ste en Jones werd ook nog beste van het ras!!!

 Jones is beschikbaar als dekreu en staat onder honden, je kunt ook zijn eigen site bekijken onder www.jonesvanhetklotzicht.be 

 

 

 

       We hadden weer een succesvol weekend  in Nederland, Beetle, Juna en Jones zijn geselekteerd en we zijn beste nest tussen 3 en 6 maanden geworden met het nest van Beetle en Donny. Jones is ook nog beste jeugdreu geworden !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

       We hadden een heerlijk weekend in Frankrijk in the Nationale D…levage, Jones werd 1ste Uitmuntend en de beste in jeugdklasse ( fauve en zwart) , Jumanji (Juna) werd  4de Uitmuntend jeugdklasse  (van 15) en Beetle was  geselekteerd en dat terwijl ze 4 maanden geleden 15 puppy's heeft gehad, we zijn erg trots op onze hondjes!!!!!

 

 

        Jumanji (Juna) heeft op de BCD show in Vaterstetten (Duitsland) in de tussenklasse teven 1 Uitmuntend gehaald met het VDH-CHA en ook nog eens het res CAC en haar broertje Jones heeft in de tussenklasse reuen ook 1 Uitmuntend met het VDH-CHA gekregen met hun net 16 maanden, wat zijn we trots !!!!! Nadine en Johan bedankt voor het heerlijke en gezellige weekend met jullie samen.

 

 

 

        H'Gioya is heeft 24 juli op show in Luik 1ste Uitmuntend gehaald met het res CAC in de kampioens klasse en  Juna werd weer beste jeughond!!!!! 

 

 

 

        H'Gioya is heeft 17 juli op show in Lokeren 1ste Uitmuntend gehaald in de kampioens klasse met het CAC en werd ook weer best of breed, onze kleine meisje Juna werd beste jeughond!!!!!  Nadine bedankt voor de foto's !!!

 

H'Gioya Best of Breed!!!!

Jumanji (Juna) beste Jeugdhond!!!

 

 

        H'Gioya is heeft 25 juni op show in Genk 1ste Uitmuntend gehaald met het CAC-CACIB en werd ook nog best of breed!!!!!

 

 

 10 april zijn we met de pups van het J-nest wezen wandelen voor hun 1ste verjaardag, voor meer foto's klik hier

 

Vandaag 28 maart zijn de puppy,s van ons J-nest (IndyxAubiere) 1 jaar geworden, allemaal gefeliciteerd en laat jullie lekker verwennen!!!

Zondag 10 april gaan we samen wandelen om dit heugelijke feit te vieren.

 

 

      

 Jared is Jeugdkampioen geworden in Colombia met zijn nog net geen jaar, we zijn bijzonder trots op deze knappe kerel. Erika en Camilo van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!!!

 

 

 

         Nieuwe foto's van Beetle, Gioya, Ruby en Juna, kijk bij honden !!!!  Tine bedankt voor het maken van deze prachtige foto's van onze meiden!!!!

 

        Hindyana (Indy x Usually) heeft haar eigen hompage, kijk bij links !!!!

 

        H'Gioya is 5 februari Nederlands kampioen geworden op show in Eindhoven, ze had nog 1 res CAC nodig na haar 27 maanden om Nederlands kampioen te worden, ze deed het super en werd 1 Uitmuntend CAC-CACIB en ook nog beste van het ras (BOB) we zijn zo ontzettend trots op ons kleine lieve meisje!!!

 

 

 

    

  22 December 2010 is onze Sam 10 jaar geworden en 31 December Zhivago, we hopen onze oudjes  nog lang bij ons te hebben !!!!

 

         Jivas (Indy x Aubiere) heeft zijn eigen website, kijk op de linkenpagina  !!!!

 

        H'Gioya kreeg 11 december 1 Uitmuntend CAC-CACIB en werd ook nog beste van het ras (BOB) op de kerstshow in Wychen (Nederland) !!!

 

 

      

 We hebben voor Joy nieuwe baasjes gevonden omdat het niet klikte met de baasjes die Joy eerst had, nu gaat het super met dit prachtige meisje, Marije en Alexander bedankt dat jullie Joy een heerlijk tehuis geven!!!

 


  Vandaag 28 november zijn de pups van het A-nest (Sam en Talismanik) 5 jaar geworden, allemaal PROFICIAT en een hele fijne dag!!

 

      

Jones (Indy x Aubiere) is 21 november beste pup geworden in Kortrijk (BelgiŽ), Nadine en Johan gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!!!

 

        Hindyana (Indy x Usually ) is 6 november op show in Utrecht 1 Uitmuntend CAC-CACIB geworden, Marlous en Harry proficiat !!!!

 

 


  Vandaag 2 november zijn de pups van het H-nest (Indy en Usually) 2 jaar geworden, allemaal PROFICIAT en een hele fijne dag!!

 

 

15 oktober zijn de pups van het B-nest (Kadish en Vinou) 4 jaar geworden, proficiat en laat je lekker verwennen!!!!!

&

16 oktober zijn de pups van het G-nest (Chica en Zhivago) 3 jaar geworden, proficiat allemaal!!!!!

 

 

 

      

Jaffa is 25 september beste pup geworden in Spanje, Elia gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!!!

 

 

        We hebben weer superdagen gehad in Frankrijk, we zijn naar de Franse selektie geweest in Vendome en H'Gioya is daar geselekteerd met een super keurrapport, ze is ook nog eens 1ste geworden in de tussenklasse en heeft nog het reserve CAC gehaald !!!

 

 

        We zijn net terug van een heerlijk weekend zeeland, de selektie en jonge hondendag van de Nederlandsche briardclub en we zijn super tevreden over de resultaten die we behaald hebben. Zaterdag hebben Gioya en Beetle allebei de karaktertest met vlag en wimpel gehaald en Gioya is ook nog geselekteerd, Zondag zijn we met onze pups van Indy en Aubiere ook nog eens beste nest 2010 geworden van 3 tot 6 maanden, alle pups kregen complimenten over hun open en vriendelijke gedrag, ook iets om supertrots op te zijn!!!!

 

 

        29 augustus : H'Gioya heeft op show in Rotterdam weer goede resultaten gehaald, ze werd 1 Uitmuntend CAC/CACIB, ze was beste teef, ze heeft het geweldig gedaan!!!

 

      

Jared had zijn eerste show in Medelin (Colombia), een show van drie dagen. Hij werd alle drie de dagen beste baby in de klasse 3-6 maanden. Wij en de baasjes van Jared zijn erg trots op de kleine man, Erika en Camilo van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!!!

 

 

Hoera vandaag 19 augustus word het V-Nest 6 jaar, allemaal van Harte Gefeliciteerd en geniet er maar lekker van!!!!!

 

 

       JaySuzy was bij Jones op vakantie geweest en Jivas kwam ook even op bezoek, hier een paar foto's van het stel!!!

 

        We zijn weer terug van een heerlijk weekend Zwitserland met  prachtig weer, zaterdag 26 juni op de SBBC Clubschau werd H'Gioya 2de Uitmuntend in de tussenklasse en Beetle 3de Uitmuntend in de open klasse. Op zondag 27 juni op de UEBB schau werd H'Gioya weer 2de Uitmuntend in de tussen klasse en Beetle 4de Uitmuntend in de open klasse. We hebben erg van dit weekend genoten het was erg gezellig met alle fokkers, bedankt iedereen voor de gezelligheid en gastvrijhied.

 

        Jared is eindelijk aangekomen in Colombia na 3 weken goede zorg in Madrid bij Elia, bedankt Elia voor de goede zorgen voor Jared. Er staan nieuwe foto's van Jared in Colombia bij pupinfo!!!

 

        H'Gioya en Beetle hebben allebei een Uitmuntend gehaald in Bochum (Duitsland) en Lanaken (BelgiŽ), Beetle is zelfs geselekteerd in BelgiŽ met haar 20 maanden, we zijn weer erg trots op onze beide meiden!!!!

H'Gioya

   Beetle

                                      

 

        De puppy's zijn naar hun nieuwe baasjes, kijk bij pupinfo voor nieuwe foto's.

 

       28 maart: Indy heeft vandaag het leven geschonken aan een elftal, moeder en kids maken het super, voor informatie en foto's kijk bij pupinfo!!! Alle puppy's hebben al een baasje.

 

       21 maart:  H'Gioya is vandaag op show in Leiden (Hazerswoude) 1ste Uitmuntend geworden met het res-CAC in de jeugdklasse en Beetle ook 1ste Uitmuntend in de jonge honden klasse, nu even geen shows meer en ons gaan richten op Indy's puppy's die volgend weekend geboren gaan worden!!!!

De werpkist staat al klaar en Indy is al een echt tonnetje!!!

 

 

       6 maart: Hoera H'Gioya is vandaag op show in Groningen Nederlands Jeugdkampioen geworden, ze werd 1ste Uitmuntend en kreeg ook nog het res-CAC, super gedaan meisje !!!!

 

      22 februari zijn we naar de dierenarts geweest voor een echo en hoera Indy is heeeeel erg zwanger, we zijn echt blij met dit goede bericht !!!!

 

 

 

      5 februari zijn we naar show in Eindhoven geweest H'Gioya werd 1ste Uitmuntend in de Jeugdklasse en Beetle 2de Uitmuntend in de jonge honden klasse !!!!

  

   Hoera vandaag hebben we de uitslagen van het HD onderzoek van Gioya en Beetle gekregen, ze hebben allebei HD-A, we zijn erg blij met dit prachtige resultaat!!!!!!

   

   Indy is 26 en 27 januari gedekt door Aubiere, als alles goed verloopt zullen de puppy's eind maart geboren worden, voor informatie kijk bij pupinfo!!!!

 

   

   Indy is loops en zal zo gauw ze er klaar voor is gedekt gaan worden door Aubiere, voor informatie kijk bij pupinfo!!!!

 

     

9 januari is H'Gioya Belgische Juniorwinster geworden en ook nog beste Jeugdhond op show in Hoogstraten !!!!

 

     

   22 December is onze Sam 9 jaar geworden en 31 December Zhivago, we hopen onze oudjes  nog lang bij ons te hebben !!!!

 

      21 December heeft H'Gioya 1 Uitmuntend  CAC gehaald in Wychen ze werd ook nog beste teef, haar zus Hindyana kreeg 2 Uitmuntend !!!!

 

      13 December is H'Gioya Belgische Juniorwinster geworden en ook nog beste Jeugdhond en Ruby (D'Amore Mio) werd beste baby op show in Brussel !!!!

 


 
 Vandaag 28 november zijn de pups van het A-nest (Sam en Talismanik) 4 jaar geworden, allemaal PROFICIAT en een hele fijne dag!!

 

       7 November zijn Indy, Gioya en Beetle alledrie geslaagd voor de test sociaal gedrag in Lanaken (BelgiŽ) we zijn super trots op onze meiden!!

 


  Vandaag 2 november zijn de pups van het H-nest (Indy en Usually) 1 jaar geworden, allemaal PROFICIAT en een hele fijne dag!!

 

 

15 oktober zijn de pups van het B-nest (Kadish en Vinou) 3 jaar geworden, proficiat en laat je lekker verwennen!!!!!

&

16 oktober zijn de pups van het G-nest (Chica en Zhivago) 2 jaar geworden, proficiat allemaal!!!!!

 

 

     

  De partner van Indy is nu ook bekent, het word Aubiere Des Plaines De Brotonne, we zagen hem in Vendome (Frankrijk) en we waren meteen verkocht, Kijk bij pupinfo

 

 

     

  Hoera we zijn gekozen tot het beste nest van 2009 met het nest van Armani India en Usually the Best Moravia Campanella op de jongehondendag van de Nederlandsche Briardclub, bedankt iedereen voor het komen en voor de gezellige dag!!!

 

 

     

  We zijn weer terug van een zeer succesvol weekend, we zijn naar de Nationale d'ťlevage in VendŰme (Frankrijk) geweest en HGioya heeft daar 1ste Uitmuntend gehaald en Beetle 4de Uitmuntend allebei in de jeugdklasse. Het was een supergezellig weekend waar we met een aantal fokkers echt van hebben genoten, bedankt iedereen voor de gezelligheid!!!!

 

  7 september is Beetle 1 jaar geworden!!!! 

 

  Hoera vandaag 19 augustus word het V-Nest 5 jaar, allemaal van Harte Gefeliciteerd en geniet er maar lekker van!!!!!

 

      Chagall de Vance (Max) Van Het Klotzicht heeft op de show in Rotterdam 1Uitmuntend CAC-CACIB gehaald en is ook nog Beste van het ras geworden, Anja en Leo proficiat met dit geweldige resultaat en Max goed gedaan!!!!!

 

 

      Nieuwe foto's van H'Gioya en Beetle bij  honden (bedankt Pavla).

 

      Nieuwe foto's van Usha Kaya (U-nest Raya Samantha en Vienous) - Gentil (G-nest Zhivago en Chica) en nieuwe foto's in fotoalbum.

 

      We hebben weer erg goede resultaten gehaald op de Clubschau in Bochum (Duitsland) HGioya werd 1ste Veelbelovend in de puppy klasse en Beetle werd 2de Uitmuntend in de Jeugklasse ( met haar 10 maanden) dus we zijn weer erg trots op onze "kleintjes"

meer foto's van de Clubshau kunt U zien op http://picasaweb.google.de/briardsnoekske/Bcdclubshow2009

 

      Nieuwe foto's van Zhivago's puppy's kijk bij  pupinfo of week 3, er zijn nog reutjes beschikbaar.

 

                        

Vandaag 18 juni worden de pups van het B-nest 3 jaar, Hugo, Bo-Sam, Blitzz, Brianne en Beaudine proficiat en een knuffel van ons!!                      

 

      Zhivago is 14 juni vader geworden van 11 puppy's voor informatie kijk bij pupinfo

 

      Zondag 7 juni  zijn we met het H-nest (Indy en Ozzy) wezen wandelen, voor foto's klik hier

 

 


 
Heaven (H-nest) is 1ste Veelbelovend geworden in de puppyklasse in Oldenburg (Duitsland) proficiat en ga zo door!!!!!!

 

      Zaterdag 30 mei hebben Gioya 2de Veelbelovend en Beetle 4de Veelbelovend gekregen in de puppyklasse teven, Heros werd 2de Veelbelovend in de puppyklasse reuen op de clubmatch UEBB in BelgiŽ, onze Sam werd 3de van de Veteranen , we zijn weer super tevreden met het behaalde resultaat!!!    

 


 
Hoera vandaag 26 mei zijn Hermes en Hootch (H-nest Kadish en Zhivago) 1 jaar geworden, heren proficiat en laat jullie maar lekker verwennen!!!

 

 

      Vandaag 21 mei hebben we goede resultaten gehaald op de kampioensclubmatch van de Nederlandsche Briardclub: Beetle werd 1ste veelbelovend, Gioya 2de veelbelovend en Hindyana veelbelovend in de puppyklasse teven en Handsome werd 2de veelbelovend in de puppyklasse reuen. Onze Sam werd beste veteraan, Chagall de Vance werd 4de Uitmuntend en Camelot Sep kreeg een Zeer Goed in de open klasse reuen, Mensen allemaal bedankt voor het komen en voor de gezelligheid, we zijn echt trots op onze hondjes!!!!!!!        

Beetle

Gioya

Handsome

Chagall de Vance

Sam

 spelen

Hindyana

 

 

      Nieuwe foto's van Heaven, Hindyana, Heros, Hunter en Handsome kijk bij H-nest   pupinfo            

 

      Pavla Firlova van briardkennel Moravia Campanella (fokker van Ozzy en Beetle  was een paar dagen op bezoek en heeft erg mooie foto's gemaakt van onze honden, nieuwe foto's bij Beetle en Gioya, ze was erg verrast hoe onze dames gegroeid waren           

 

17 april zijn de pups van het C-nest (Sam en Taz) 2 jaar geworden!!!!!

 

 

       Beetle kreeg veelbelovend en was beste fauve puppy in Luxemburg en Gioya kreeg ook veelbelovend en was 2de bij de baby's, we zijn echt trots op onze kleine meiden.            

 

       Nieuwe foto's van Hinjo, Hermes, Gentil en Cira  kijk bij  pupinfo                 

 

       Nieuwe foto's van Hindyana, Heaven, Hunter, Handsome, Heros en Helios  kijk bij H-nest pupinfo                 

 

 


  Gisteren kregen we het schokkende bericht dat Goof (V-nest Sam en Talismanik) is overleden, wij wensen Lenie, Jan en de kinderen sterkte met dit grote verlies!!!!!!!

 

       De pups zijn naar hun nieuwe baasjes kijk voor de foto's van de nieuwe baasjes en de portretjes bij pupinfo week 8   HGioya is bij ons gebleven voor foto's en informatie kijk bij honden                  

 

 


  Vandaag 28 november zijn de pups van het A-nest (Sam en Talismanik) 3 jaar geworden, allemaal PROFICIAT en een hele fijne dag!!

 

       Beetle toegevoegd bij honden, we hebben haar in het weekend van 25-26 oktober in TsjechiŽ opgehaald. Kijk bij honden                        

 

       Hoera Indy en Ozzy zijn 2 november de trotse ouders geworden van 8 puppy's, 5 reutjes en 3 teefjes, moeder en pups maken het goed!!!!!   Foto's volgen spoedig.                             

 

15 oktober zijn de pups van het B-nest (Kadish en Vinou) 2 jaar geworden!!!!!

&

16 oktober zijn de pups van het G-nest (Chica en Zhivago) 1 jaar geworden, proficiat allemaal!!!!!

 

 

 

Hoera Bo-Sam is zaterdag 27 september beste reu geworden op show in Maastricht en daarmee ook Nederlands Kampioen, Chistie en Sam proficiat met het mooie resultaat!!! 

 

 

       Vandaag 26 september zijn we naar de dierenarts geweest voor een echo, Hoera Indy en Ozzy krijgen puppy's!!!!!

 

       Wij waren weer met veel Klotzichtjes van de partij op het briardweekend van de Nederlandse Briardclub in Zeeland. 

 Zaterdag 6 september zijn Beaudine en Bo-Sam geselekteerd, Beaudine werd beste teef en Bo-Sam 2de beste reu.

Beaudine

 Bo-Sam

      

      Zondag 7 september waren we met 2 nesten aanwezig. Het was een gezellig weekend, alle baasjes bedankt voor de gezelligheid!!!!

< Nest Sam en Tazz

Nest Chica en Zhivago > 

 

 

       Indy is 29 augustus gedekt door Ozzy, eind september laten we een echo maken om te kijken of we puppy's kunnen verwachten.

 

 

       Hoera Indy heeft besloten om tijdens onze vakantie loops te worden, we zullen binnenkort op dekreis gaan naar TsjechiŽ.

 

 

Hoera vandaag 19 augustus word het V-Nest 4 jaar, allemaal van Harte Gefeliciteerd en geniet er maar lekker van!!!!!

 

       We verwachten in het najaar pups van Indy en Ozzy, kijk bij pupinfo voor informatie!!

 

       De pups van Kadish en Zhivago zijn naar hun nieuwe baasjes en het gaat super met de kereltjes, kijk voor nieuwe foto's bij pupinfo H-nest.

 

       Het gaat erg goed met de pups van Kadish en Zhivago,kijk voor nieuwe foto's bij pupinfo          (pups Kadish en Zhivago).week 8.

 

       Eindelijk staan de foto's van de wandeling van de verjaardag van het C-nest op de site, kijk bij pupinfo, foto's pups Sam en Tazz wandeling 1ste verjaardag.FotFoto's pups (Sam en Tazz) wandeling 1ste verjaardago's pups (Sam en Tazz) wandeling 1ste verjaardag

 

Besito is onze nieuwe aanwinst, het is een kruising main coon en hij is superlief !

 

                        

Vandaag 18 juni worden de pups van het B-nest 2 jaar, Hugo, Bo-Sam, Blitzz, Brianne en Beaudine proficiat en een knuffel van ons!!                      

 

       We hebben Zhivago toegevoegd bij honden en bij dekreuen.

 

       Hoera na veel slapeloze nachten zijn er op 26 mei 2 reutjes geboren van Kadish en Zhivago, het gaat goed met Kadish en haar kroost, de eerste foto's van de 2 kereltjes zijn te zien bij pupinfo.

 

       zaterdag 3 mei zijn we met Bo-Sam naar de europasieger-zuchtschau geweest in Dortmund, hij werd daar 1ste Uitmuntend VDH CHA en het res CAC Proficiat!!!!

 

       1 mei zijn we naar de Kampioensclubmatch van de Nederlandsche Briard Club geweest en er waren weer veel Klotzichtjes van de partij. In de jonge honden klasse teven kreeg Beaudine Comtesse een Uitmuntend, in de jeugdklasse reuen kregen Chamar (Yoe), Camelot Sep en Caesar Casanova (Eros) een ZG en Chagall de Vance (Max) een Uitmuntend, Amadeus (Buster) kreeg een ZG in de open klasse reuen, Bo-Sam werd 2de met een ZG in de jonge honden klasse reuen en onze eigen Armani India (Indy) werd 2de Uitmuntend in de fokkers klasse teven. Bedankt dat jullie allemaal aanwezig waren en fijn te zien dat alle briards het zo geweldig doen bij hun baasjes!!!!

 

       Hoera 17 april zijn de pups van het C-nest (Sam en Tazz) 1 jaar geworden, we hebben het samen gevierd met een wandeling en daarna een samenzijn bij ons in BelgiŽ, zodat we allemaal lekker bij konden kletsen. Het was erg gezellig samen en we hebben er allemaal erg van genoten, de foto's volgen zo spoedig mogelijk. Wij willen alle baasjes bedanken voor de gezelligheid!!!!

 

       Vandaag 16 april zijn we met Kadish naar de dierenarts geweest voor een echo, Kadish en Zhivago krijgen puppies rond 21 mei, heeft U interesse in een pup neem dan contact met ons op, voor informatie kijk bij pupinfo !!!!

 

       5 april zijn wij naar de show geweest in Goes met Bo-Sam, hij is daar 1ste Uitmuntend geworden met het CAC-CACIB en hij werd ook nog Beste van het ras (BOB), proficiat !!!!

 

       Vandaag  30 maart zijn wij naar de International Dog Show in Luxemburg geweest met Bo-Sam, hij is daar 1ste Uitmuntend geworden met het CAC, het was een lange en gezellige dag, Gefeliciteerd Sam, Christie en Jimmy!!!!!!!

 

        23 maart is Amazing Amstel 1ste Uitmuntend geworden en ook nog Beste van het ras (BOB) in Leeuwarden, hij is daarmee ook Nederlands Kampioen, proficiat!!!!!!!

 

        19 maart is Kadish gedekt door Zhivago, als U interesse heeft in een pup neem dan contact met ons op!! Voor informatie kijk bij pupinfo

 

        16 maart zijn we naar de show in Leiden geweest met 3 Klotzichtjes, Bo-Sam was 1ste Zeer Goed in de tussenklasse reuen, Beaudine Comtesse was 2de Uitmuntend in de tussenklasse teven en Amazing Amstel werd 1ste Uitmuntend in de open klasse en ook nog het Beste van het ras (BOB) zeer goed gedaan dame en heren!!!!!!

 

        28 februari:Kadish is loops, ze zal over ongeveer 2 weken gedekt worden door Zhivago, als U interesse heeft in een pup neem dan contact met ons op!! Voor informatie kijk bij pupinfo

 

        24 februari is Bo-Sam 1 Uitmuntend geworden op een show in Gent (BelgiŽ)

 

             Vandaag kregen we de uitslag van de HD test van Bo-Sam, hij heeft HD-A proficiat !!!!!!! 

We hebben Bo-Sam toegevoegd bij dekreuen kijk bij honden.

 

             Gizmo (G-nest) heeft baasjes gevonden, hij woont bij Channel (C-nest Sam en Taz)

 

              Het eerste nest (G-nest) van Cor en mij staat bij pupinfo en we zullen ook elke keer de nieuwe foto's van de puppy's hierop bijhouden omdat het ook een beetje mijn nestje was. 

 

      Omdat we nu in BelgiŽ wonen fokken we nu volgens de regels van de Belgische Briardclub, we blijven nog wel actief bij de Nederlandse Briardclub.

Nieuwe link van de Belgische Briardclub toegevoegd.

 

 

       zaterdag 15 november is Bo-Sam op show in Wijchen 1ste Uitmuntend geworden, goed gedaan kerel !!!

 

 


 Vandaag 28 november zijn de pups van het A-nest 2 jaar geworden, PROFICIAT!!

 

 

       25 november zijn we met 4 klotzichtjes naar de winner show geweest in Amsterdam en kwamen weer met goede resultaten thuis: Vinou 2de Uitmuntend in de kampioensklasse, Cira 1ste Uitmuntend in de jonge honden klasse, Bo-Sam 1ste Uitmuntend en Jeugdwinner in de Jeugdklasse reuen en Beaudine Comtesse 1ste Uitmuntend en Jeugwinnster in de Jeugdklasse teven, allemaal bedankt voor de leuke dag en proficiat met het goede resultaat, wij zijn trots op jullie!!!!!!!!

 

       zondag 18 november is Bo-Sam op show in Kortrijk 1ste Uitmuntend geworden en daarmee ook beste jeugdhond.

 

       Wij zijn met onze kennel verhuist naar BelgiŽ, kijk bij contact

 

             Nieuwe foto's van Nicha en Bloem kijk bij pupinfo B-nest Kadish en Vinou

 

             Indy is 3 en 5 november gedekt door Jannik, begin december maken wij een echo om te zien of de dekking succesvol was, voor informatie kijk bij pupinfo 

 

              Zaterdag 3 november is Beaudine Comtesse 2 Uitmuntend en Bo-Sam 1 Uitmuntend en beste reu op show in Bleiswijk geworden, keigoed gedaan broer en zus!!!!

 

             Indy is loops en zal volgende week gedekt worden door Jannik vom Vossberg kijk bij pupinfo 

 

 

              Hoera de pups van Kadish en Vinou zijn 15 oktober 1 jaar geworden, allemaal gefeliciteerd!!

 

              Nieuwe foto's in fotoalbum

 

            13 oktober waren we aanwezig in Dortmund op de Bundessiegershow, Bo-Sam werd 1ste Uitmuntend in de jeugdklasse en werd daarmee Bundesjugendsieger. Tevens werd hij ook beste van het ras (BOB)

            Zondag 30 september zijn we naar show geweest in Maastricht, Buster werd 2 Uitmuntend in de open klasse en Bo-Sam 1 Uitmuntend in de jeugdklasse.  

 

              We hebben in het voorjaar puppy's gepland kijk bij  pupinfo 

 

             We hebben weer een geweldig weekend gehad, zaterdag 8 september hebben Indy, Buster en Bob goede punten gehaald op de selectiedag.

Op zondag 9 september zijn we beste nest 2007 geworden met het B-nest en Bo-Sam werd ook nog de beste jonge hond in de categorie van 12-18 mnd. Nicha werd uitgekozen voor de 2de beste jonge hond in de categorie 6-12 mnd.op het selectieweekend van de Nederlandse Briardclub. Alle baasjes bedankt voor de inzet en de gezelligheid. Het was weer keigezellig samen !!!!

             Zaterdag 25 augustus op de jongehondendag in Bochum ( Duitsland) werd Bo-Sam het hoogtepunt van de dag, keigoed gedaan mannetje wij zijn trots op jou.

Zondag op show in Rotterdam kreeg Bo-Sam 1 Uitmuntend met het res-CAC in de jeugdklasse, Buster 1 Uitmuntend met het res-CACIB in de jongehonden klasse en Bob 2 Uitmuntend in de open klasse, goed gedaan jongens.  

 

             19 augustus:Hoera de honden van het V-nest zijn vandaag 3 jaar geworden, maak er een fijne dag van.  

 

             Nieuwe foto's toegevoegd van Bloem (B-nest Kadish en Vinou), Channel en Yoe ( C-nest Sam en Taz) kijk bij pupinfo  

 

 

             Vandaag zondag 1 juli zijn we naar de show geweest in Echt, Buster was 1ste Uitmuntend in de jonge honden klasse met het res-CAC en res-CACIB en Vinou was 1ste Uitmuntend in de open klasse met het CAC en CACIB, Hij is hiermee ook Nederlands Kampioen geworden. Allemaal bedankt voor de fijne dag en ik hoop dat we nog veel van deze dagen gaan beleven samen.

 

             Nieuwe foto's toegevoegd van Charley en Coco-Lola ( C-nest Sam en Taz) kijk bij pupinfo  

 

 

     Hoera 18 Juni zijn de pups van Cindy en Talis B-nest 1 jaar geworden, het zijn stuk voor stuk prachtige en stabiele briards geworden dankzij hun lieve baasjes. Allemaal proficiat en een hele fijne dag toegewenst.

 

 

             16 en 17 juni zijn we met verschillende Klotzichtjes naar de Belgische Selektie en Clubmatch geweest, we hebben samen een heerlijk maar vermoeiend weekend gehad maar vooral gezellig. Armani India ( Indy), Uriel Cinderella ( Cindy) en Amadeus (Buster) zijn geselekteerd op karakter en schoonheid. Beaudine werd 1ste Uitmuntend bij de teven Jeugklasse en Bo-Sam 3de Uitmuntend bij de reuen Jeugdklasse. Chablis en Max waren ook meegeweest en hadden het samen reuze gezellig. Ik wil Kristel en Dirk hierbij ook heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen en het heerlijke eten en natuurlijk voor het schuilen in hun voortent. Baasjes allemaal bedankt voor de gezelligheid !!!

 

 

Beaudine Comtesse

Bo-Sam

Armani India

Amadeus (Buster)

Chablis en Max

Cindy en Amani India

 

 

             De pups zijn naar hun nieuwe baasjes, het is weer rustig in huis, we missen ze nu al, kijk voor foto's van de nieuwe baasjes bij  pupinfo  

 

             Nieuwe portretjes van de pups van Sam en Taz kijk bij pupinfo  

 

             Nieuwe foto's van de pups week 7 kijk bij pupinfo  

 

             Nieuwe foto's van de pups week 6 kijk bij pupinfo  

 

             De dekreuen Van Het Klotzicht hebben het goed gedaan op show in Arnhem, Vinou werd 1ste Uitmuntend met het res CAC en CACIB in de open klasse en Amazing Amstel (Bob) 1ste Uitmuntend met het CAC en BOB in de Jeugdklasse en daarmee is hij ook nog  Jeugdkampioen geworden. Keigoed gedaan jongens!!!

 

             Dekreuen Van Het Klotzicht toegevoegd bij honden en 2 nieuwe foto's van Sam B-nest (Cindy en Talis) kijk bij pupinfo  

 

             Nieuwe foto's van de pups week 5 kijk bij pupinfo  

 

             We zijn met veel klotzichtjes naar de kampioenclubmatch geweest van de Ned Briardclub en we hebben veel goede resultaten gehaald. puppyklasse teefjes: Bloem werd 1ste met een VB en Nicha kreeg ook een VB, in de Jeugdklasse teefjes werd Indy 4de Uitmuntend en Beaudine ook Uitmuntend,Brianne kreeg en ZG. In de fokkersklasse kreeg Cindy een 4 Uitmuntend. In de puppyklasse reuen had Banjer een VB en Bruce gooide zijn kont tegen de crib en liet zich niet betasten en kon zo ook niet bekeken worden.In de jeugdklasse werd Bo-Sam 3de Uitmuntend en in de jongehonden klasse kreeg Buster 4 Uitmuntend en Bob een ZG en in de open klasse werd Vinou 5de Uitmuntend. We hebben er weer een gezellige dag van gemaakt, bedankt allemaal voor het komen.  

 

             Nieuwe foto's van de pups week 4 kijk bij pupinfo  

 

             Nieuwe foto's van de pups week 3 kijk bij pupinfo  

 

             Vrijdag 4 mei is Vinou  3de Uitmuntend geworden in Dortmund (Duitsland)  en 5 mei heeft Bob met gemak de karaktertest gehaald van de Ned Briardclub. Goed zo heren.

 

             Nieuwe foto's van de pups week 2 kijk bij pupinfo  

 

             22 april: Eindelijk ook een goed bericht, Vinou heeft op de show in Goes 1 Uitmuntend   het  CAC-CACIB gehaald en was ook nog best of breed (BOB)  Hij was ook nog de beste van alle herders. Buster heeft 1 Uitmuntend en het Res CAC-CACIB gehaald, mannen ik ben echt keitrots op jullie, we zullen er gauw een borreltje op drinken samen. Carin, Cees, Anja en Leo bedankt.

 

             Nieuwe foto's van de pups week 1 kijk bij pupinfo  

 

 

 Druk op Bono's foto voor vergroting

 

              21 april: Gisteravond een rotbericht gehad, Bono ( Apollo) heeft tijdens het spelen met zijn beste vriend een hartstilstand gekregen, ik ben erg geschrokken van het bericht. Ik wil Martine, haar man en kinderen veel sterkte toe wensen en hun bedanken dat ze Bono nog een heerlijk leven hebben gegeven, al was het maar kort.  

 

              Helaas heeft een teefje het niet gehaald, ze was vanaf het begin iets zwakker. Ik ben er 3 dagen en nachten mee bezig geweest om haar erdoor te krijgen maar het is me niet gelukt. 

 

              Het gaat supergoed met de pups, ze eten goed en zijn erg tevreden  Kijk voor foto's van de pups  bij pupinfo  

 

                Vandaag 17 april is onze Sam moeder geworden van 10 pups 5 teefjes en 5 reutjes kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's van Blitzz (B-nest Cindy en Talis) kijk bij pupinfo  

 

                Zaterdag 24-3-2007  zijn we naar show geweest in Leiden met weer erg goede resultaten, Vinou 1 Uitmuntend met het Res CAC en CACIB in de open klasse, in de Jeugdklasse was Buster 2 Uitmuntend, Beaudine 1ste Uitmuntend met het res CAC( keigoed met haar net 9 maanden) en Indy 3de Uitmuntend, we hebben er samen weer een gezellige dag van gemaakt, baasjes bedankt !!!

 

               15-3-2007 Vandaag met Sam naar de dierenarts geweest voor een echo: Hoera onze Sam is zwanger, is onze Franse reis niet voor niets geweest voor informatie kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto van Beaumonde ( Junior) en Bloem  B-nest ( Kadish en Vinou) kijk bij pupinfo  

 

                Zondag 4-3-2007  Is Amazing amstel ( Bob ) 1ste Uitmuntend geworden met het res CAC op show in Groningen, Bob en baasjes proficiat met dit mooie resultaat. 

 

                Zaterdag 24-2-2007  Buster ( Amadeus) heeft op show in Belgie ( Hoogstraten) 2 Uitmuntend gehaald, proficiat Buster goed gedaan.  Nieuwe foto's toegevoegd van Nicha B-nest ( Kadish en Vinou)

 

                We hebben al 4 HD uitslagen binnen: Indy, Buster, Evi en Bob A-nest ( Sam en Talis)  HD-A kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto van Banjer B-nest ( Kadish en Vinou) kijk bij pupinfo  

 

                16 februari is Sam bij Taz geweest, het klikte meteen tussen die twee, zij hadden niet zoveel problemen met de franse taal als het baasje, de dekking ging super. We verwachten de puppies rond 19 april, 15 maart gaan we naar de  dierenarts voor een echo, kijk voor informatie van Taz bij  pupinfo  

 

                3-2-2007  Vandaag naar show geweest in Eindhoven, er waren veel klotzichtjes van de partij. In de puppyklasse reuen: Hugo 1ste Veel belovend, Sam 2de met een Belovend, puppyklasse teefjes: Blitzz 1ste Veel belovend en Brianne 3de Belovend en Blitzz werd tevens beste puppy en vijfde in de eindronde tegen alle beste puppy's van alle rassen. In de Jeugdklasse reuen werd Bob 1ste Uitmuntend en Buster 4de Uitmuntend en de jeugdklasse teefjes  Indy 2de UItmuntend. In de open klasse werd Vinou 1ste Uitmuntend en Tiesto had een zeer goede beoordeling, dus je snapt dat we allemaal erg tevreden waren, baasjes bedankt weer voor de gezellige dag samen. Voor foto's kijk bij Fotoalbum

 

                30-1-2007  Sam is loops, we zullen binnen 14 dagen naar Frankrijk gaan om haar franse lover te ontmoeten kijk bij pupinfo  

 

                28-1-2007  Vandaag was Beaumonde (Junior) B-nest (Kadish en Vinou) bij ons en het is een heel mooi en vrij mannetje geworden, wij hebben meteen een paar foto's van hem genomen en lekker met hem geknuffeld. We hebben ook foto's ontvangen van zijn broer Bruce kijk voor de nieuwe foto's bij  pupinfo   

 

                Zaterdag 20 januari zijn we met 6 pups van het A-nest (Sam en Talismanik) naar de dierenarts geweest voor HD-foto's en volgens de dierenarts hebben ze allemaal A-heupen dus om het goede resultaat te vieren zijn we daarna  lekker samen wezen wandelen in het bos en na de wandeling hebben we bij ons appeltaart gegeten en een borrel gedronken, kijk voor foto's van de gezellige dag bij  pupinfo  en klik op hd foto's maken en wandeling 

 

                Nieuwe foto's Bloem B-nest en Sam B-nest kijk bij  pupinfo   en in fotoalbum klik op Fotoalbum

 

                De vader van Sams laatste nest is bekent, het wordt een franse reu kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's van Bloem B-nest (Kadish en Vinou) kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's in fotoalbum klik op Fotoalbum

 

                Nieuwe foto's van Banjer  B-nest(Kadish en Vinou)kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's van Indian A-nest (Sam en Talismanik)kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's van Beaudine B-nest (Cindy en Talismanik) en                                                      van Nicha B-nest (Kadish en Vinou)kijk bij pupinfo  

 

                Nieuwe foto's van Indian, Arackx en Kadish A-nest (Sam en Talismanik)kijk bij  pupinfo  

 

                Nieuwe foto van Nicha met mama Kadish B-nest (Kadish en Vinou )kijk bij  pupinfo  

 

                In het voorjaar puppy's verwacht van Sam kijk bij  pupinfo  

 

                Nieuwe portretlink gemaakt bij  pupinfo  

 

Nieuwe foto's toegevoegd van Sam B-nest (Cindy en Talismanik) kijk bij  pupinfo

 

Nieuwe foto's Fotoalbum en nieuwe foto Bloem B-nest (Kadish en Vinou) pupinfo

 

Nieuwe foto's Blitzz (Cindy en Talismanik) en Bono (Apollo)(Sam en Talismanik) pupinfo

 

18 december zijn we naar show geweest in  Wijchen, Bob was 2de Uitmuntend , Buster 3de Uitmuntend en Indy 1ste Zeer Goed in de jeugdklasse en Vinou 2de Uitmuntend met het CACIB in de open klasse. Ze hadden alle vier een prachtig keurrapport

 

Nieuwe foto's toegevoegd van Bruce, Banjer en Beaumonde B-nest (Kadish en Vinou) en foto's toegevoegd van Aimee en Cira A-nest ( Sam en Talismanik) Kijk bij pupinfo

 

Nieuwe foto's toegevoegd van Evi van het A-nest(Sam en Talismanik) kijk bij pupinfo

 

Nieuwe foto's toegevoegd van Hugo van het B-nest(Cindy en Talismanik) kijk bij pupinfo

 

De puppy's zijn allemaal naar hun nieuwe baasjes, kijk voor foto's bij pupinfo

 

De nieuwe portretjes van de puppy's van Kadish en Vinou staan bij pupinfo

 

Vandaag 28 november zijn de pups van het A-nest: Sam en Talismanik 1 jaar geworden, proficiat allemaal en maak er een fijne dag van.

 

Nieuwe foto's toegevoegd in pupinfo bij Brianne, Blitzz, Beaudine en Sam (B-nest Cindy en Talismanik) en nieuwe foto's van Bob en Buster ( A-nest Sam en Talismanik)

Dekreu Vinou toegevoegd bij honden

 

Nieuwe foto's in fotoalbum    

 

31 oktober: Het gaat supergoed met de pups, kijk voor nieuwe foto's bij pupinfo

 

Zondag 29 oktober zijn we met Vinou en Bob (Amazing Amstel) naar de tentoonstelling geweest in Utrecht. Vinou werd 1ste Uitmuntend in de open klasse met het res Cac en het Cacib en Bob werd 2de Uitmuntend in de Jeugdklasse ze hadden allebei een super keurrapport, goed gedaan heren.

 

Zondag 15 oktober zijn de pups van Kadish en Vinou geboren, kijk bij pupinfo

 

Zaterdag 30 september zijn we met Vinou naar de Internationale Hondententoonstelling geweest in Maastricht. Hij werd 2de Uitmuntend met het res CACIB. Vinou goed gedaan !!!

 

12 september: Vandaag zijn we met Kadish naar de dierenarts geweest voor een echo, volgens de dierenarts kunnen we ons opmaken voor een erg groot nest.

 

We hebben weer een heerlijk weekend gehad op het selectieweekend van de Nederlandsche Briardclub met onze pups, zaterdag 9 september zijn we met Vinou (V-nest) naar de selectiedag geweest en we waren erg tevreden met zijn punten, ze vonden Vinou een erg mooie hond met een fantastisch zelfverzekerd karakter.

Zondag 10 september was het druk met de klotzicht pups alle 5 de pups van Cindy en Talismanik waren aanwezig met hun 12 weken, ze hadden allemaal een prachtig keurrapportje en hebben lekker samen gespeeld. 6 van de pups van Sam en Talismanik (A-nest) waren ook aanwezig, ze hebben ook erg goed hun best gedaan en prachtige punten gescoord. De karaktertests van de pups waren erg goed, erg stabiele en vrije pups, zelfs Bono (Apollo) die herplaatst is had een heerlijk karakter( dankzij Martine die erg veel met Bono onderneemt). Ik ben blij dat alle baasjes ook erg tevreden zijn met hun briardpup, daar doen we het toch allemaal voor, ze hebben er allemaal fijne briards van gemaakt. Ik bedank ook alle baasjes voor hun aanwezigheid en natuurlijk de gezellige dagen. We doen het gauw weer eens over.

 

29 augustus; De pups van Cindy en Talismanik zijn naar hun nieuwe baasjes kijk voor foto's van de pups  bij pups van Cindy en Talismanik.

 

We hebben een geweldig weekend achter de rug:

Zaterdag 26 augustus zijn we met Indy, Bob, Buster en Arackx naar de Internationale kampioenschaps tentoonstelling geweest in Rotterdam. Van de reuen was Buster 1 Veelbelovend, Bob 2 Veelbelovend en Aracks 3 Veelbelovend, Indy was bij de teefjes 1 Veelbelovend en won later van haar broers, dus Indy was beste pup van het ras. Zondag zijn we naar de Jonge Hondendag van de Belgische Briardclub geweest met dezelfde hondjes en Hugo van het laatste nest was ook meegegaan. Hugo had met zijn 10 weken alles Uitmuntend, de keurmeester Corine de Brouwer vond Hugo Zeer Veelbelovend met veel expressie. En Indy, Bob, Buster en Arackx werden allemaal met Uitmuntend beoordeeld en bij de karaktertests waren ze nergens van onder de indruk en hadden er ook nog plezier in.Al met al hebben we samen een erg gezellig weekend gehad met Uitmuntende resultaten. Baasjes bedankt voor de gezellige dagen.

 

12 augustus is Kadish gedekt door Vinou Van Het Klotzicht, de pups worden half oktober verwacht. 12 september gaan we een echo maken om te kijken of de dekking succesvol was, kijk voor informatie bij pupinfo

 

Op 18 juni zijn de pups van Cindy en Talismanik geboren, 2 reutjes en 3 teefjes, Cindy en de pups doen het supergoed, er komen regelmatig nieuwe foto's bij pupinfo .

 

Apollo heeft nieuwe baasjes gevonden het gaat erg goed met hem en hij heet nu Bono.

 

Zaterdag 10 juni (Clubmatch) zijn we naar het Briardweekend geweest van de Belgische Briardclub en we kwamen thuis met hele goede kwalificaties: Armani India ( Indy) is 1e Veelbelovend geworden, je snapt dat wij keitrots zijn op ons meisje, Aracx werd 3e Veelbelovend bij de reuen, ook een hele goede uitslag.
Zondag 11 juni ( Selektie) Vinou is geselekteerd en Chewy en Kadish haalden de gedragstest, al met al een heel goed en gezellig weekend.

 

6 juni: Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze Does. Does bedankt voor de fijne jaren dat je bij ons was, we zullen je missen.

 

15 mei De puppy's van Het Klotzicht hebben het gisteren erg goed gedaan op de Kampioensclubmatch van de Ned Briardclub. We eindigden allemaal vooraan in de babyklasse. Vinou (V-nest) had ook een heel goed keurraport.

 

De echo van Cindy was positief, we verwachten de puppy's half juni.

 

Cindy (U-nest) is 15 en 16 april gedekt door Talismanik, de puppy's worden half juni verwacht. 11 mei gaan we een echo maken om te kijken of de dekking succesvol was, kijk voor informatie bij pupinfo

 

Hoera !! Vinou heeft op 2 april 1 Uitmuntend gehaald en het CAC op de internationale Rashondenshow in Leiden  hij was ook nog beste van het ras, hij had een prachtig keurrapport. Vinou je hebt goed je best gedaan, op naar je volgende show.

 

Op 26 maart is Vinou 1e Uitmuntend geworden op de Dog Show in Luxemburg en had ook het CACL. Indy had haar eerste show in Luxemburg, ze werd beste baby met een Veelbelovend. We zijn erg trots op onze hondjes.

 

op 3 febr is Vinou 2e Uitmuntend geworden met het reserve CAC-CACIB en Tiesto 3e Uitmuntend in de open klasse op de internationale hondententoonstelling in Eindhoven, we zijn erg tevreden met het goede resultaat van de heren.

 

De puppies zijn allemaal naar hun nieuwe baasjes  en hebben het daar erg naar hun zin en 1 teefje is bij ons gebleven. Voor foto's van de puppies, kijk op pupinfo en klik op A-Nest.

 

De pups doen het erg goed. De oogjes en oren zijn ondertussen open en ze zijn al druk op ontdekkingsreis. Ze klimmen al bijna uit de werpkist, klaar om het huis onveilig te maken. De dag bestaat uit spelen, eten en slapen. Het is een vrolijke club.

 

Er zijn weer nieuwe foto's geplaatst in Fotoalbum

 

Op 4 december heeft Chewy 2 Uitmuntend en Bram 3 Zeer Goed gehaald op de Winner in Amsterdam, goed gedaan heren.

 

De laatste uitslagen van de HD onderzoeken zijn binnen, Chewy en Baggio allebei HD-A. Van de 5 geteste honden (V-nest) alle 5 HD-A dat is iets om zeer trots op te zijn.

 

Op 28 november heeft Sam 6 teefjes en 5 reutjes gekregen. Helaas is een reutje overleden. De overige 10 zijn allemaal kerngezond en doen het erg goed.  Klik hier voor de nieuwste foto's, geplaatst op 2 december.

 

Vandaag kregen we weer 2 uitslagen van het HD onderzoek Vinou en Tiesto ( V-nest) beiden  HD-A geweldig goed.

 

Op 5 november zijn we met 4 kinderen van Sam naar Bleiswijk geweest. Vinou werd 1de Uitmuntend en behaalde ook nog het reserve CAC, Chewy 4de ZG en Bram 5de ZG in de jeugdklasse reuen, Cindy kreeg in de open klasse teven een 2 Uitmuntend, ze hadden allemaal een prachtig keurrapport en het was voor ons een geslaagde dag.

Vinou Res CAC

 

We hebben de eerste uitslag van het HD onderzoek binnen van het V-nest  Bram heeft HD-A proficiat.

 

25 oktober zijn we  met Sam voor een echo naar de dierenarts geweest, het was even schrikken er waren zeker 10 pups te zien, we hebben dan ook besloten om Kadish pas bij de volgende loopsheid  te laten dekken omdat de socialisatie van Sams pups voorgaat.

 

Vandaag 5 oktober kregen we de uitslag van de CNSB test, Sam en Kadish zijn allebei CNSB-vrij.

 

Sam is 28 en 30 september gedekt door Talismanik. De puppy's worden eind november verwacht, 25 oktober gaan we een echo maken om te kijken of de dekking succesvol was.

 

Het nest van Raya Samantha en Talismanik is het beste nest geworden van 2005 op de jonge hondendag van de Nederlandsche Briardclub. Viscount Chewbacca (Chewy) werd ook nog beste reu. We zijn allemaal hartstikke trots dat we dit samen met de eigenaars voor elkaar hebben gekregen. Pascale en Ronni bedankt voor de inbreng van Talismanik.

 


Vandaag 19 augustus zijn de pups van het V-nest 1 jaar geworden, PROFICIAT!!

 

 

18 augustus: Nieuwe foto's Cindy, Iris en V-nest.

 

Cindy (U-nest) gaat de naam "Van Het Klotzicht" voortzetten want we hebben besloten dat we in de toekomst een nestje met haar gaan krijgen.

 

 

Bram is herplaatst, zijn baasjes konden niet meer voor hem zorgen. Hij woont nu bij Iris (U-nest) in Zoetermeer. Hij heeft het daar erg goed naar z'n zin en zijn nieuwe baasjes zijn erg gelukkig met de grote knuffelbeer. Bedankt Anja en Marcel dat jullie Bram een kans hebben gegeven.

 

Op 27 mei heeft Sam 2 Uitmuntend  en het reserve CACIB gehaald op de  Internationale  Tentoonstelling in Berghem. Keurmeester was Dhr Reinders.

 

Hoera Sam is zondag 15 mei geselekteerd in Belgie, we zijn hartstikke trots op haar.

 

De Briardwandeling op 3 april was een groot succes, het was er gezellig. Enkele foto's zijn te bekijken in fotoalbum

 

18 februari: Nieuwe foto's Iris U-nest. En nieuwe foto's pups V-nest.

 

Op 13 november heeft Kadish 2 Uitmuntend en Iris v.h. Klotzicht 3 Uitmuntend gehaald in de jonge honden klas van de Nationale Hondententoonstelling Bleiswijk. Keurmeester was Dhr. P.S. Delerue uit Portugal.

 

19 oktober: Foto's van de pups met hun nieuwe baasjes in pupinfo.

 

7 oktober: Foto's van de zesde en zevende week in pupinfo.

 

23 september: Foto's van de vierde en vijfde week in pupinfo.

 

8 september: De laatste uitslag van de vijf getestte pups van Sam's vorige nest is binnen. Noeska HD A Norbergwaarde 40 botafwijking 0

 

8 september: De tweede en derde week van de puppies in beeld gebracht.
Kijk snel bij
pupinfo .

 

 

27 augustus: De eerste week van de puppies vastgelegd op de gevoelige plaat.
Kijk snel bij
pupinfo .

 

 

Hoera !! De puppies van Sam zijn geboren.
Ze heeft 5 reutjes en 3 teefjes.
Kijk snel bij
pupinfo voor de eerste foto's.

 

Rond 17 augustus verwachten we puppies van Sam.

 

17 juni is Sam gedekt door Talismanik De La Chaume Du Bois Dieu. Kijk bij pupinfo

Nieuwe foto van Kadish in het fotoalbum

 

Op 12 juni heeft Kadish 4 ZG gehaald in de jeugdklasse op de internationale tentoonstelling te Hulten.

 

4 juni: Onze Sam is eindelijk loops, 1 maand later dan normaal, maandag naar de dierenarts voor een uitstrijkje en dan maar afwachten wanneer ze naar Talis toe mag. We houden U zeker op de hoogte.

 

Eindelijk 4 van de 5 HD uitslagen zijn binnen van de pups van Sam en Vienous:

Louis  HD A Norberg-waarde 40 botafwijking 0
Kaya  HD A Norberg-waarde 40 botafwijking 0
Iris     HD A Norberg-waarde 40 botafwijking 0
Cindy HD A Norberg-waarde 40 botafwijking 0

Dus resultaten om tevreden mee te zijn.

 

Op 29 mei heeft Kadish 3 ZG gehaald in de jeugdklasse  op de Pinkstershow in Arnhem.

 

Nieuwe foto's van Kadish en Saartje

 

Op 22 mei heeft Kadish 3 uitmuntend gehaald op de Clubmatch van de Belgische Briardclub.
De keurmeester was Dhr. Jacoulot.

 

Op 19 mei kregen we het fantastische bericht dat Kadish haar heupen goed zijn gekeurd, ze heeft HD A.

 

Nieuwe foto's van Noeska

 

Het is eindelijk bekend wie de vader van het nieuwe nest van Sam zal worden. Kijk snel bij pupinfo

 

Op 1 mei zijn we met vijf pups van Sam en met Kadish naar de dierenarts geweest voor HD-foto's. De heupen van alle honden zagen er goed uit, en nu maar wachten op de uitslagen.

 

Nieuwe foto's van Cindy.
Nieuwe foto van Kadish.
Nieuwe foto van Kadish in fotoalbum

 

Op 21 maart heeft Kadish 1 Zeer Goed gehaald in de Jeugdklasse op de internationale Rashondenshow in Leiden.

 

5 maart: Nieuwe foto's van Rik, Iris en Beau.

 

Op 30 Januari heeft Kadish 2 Zeer Goed gehaald in de Jeugdklasse en Sam 4 Uitmuntend in de open klasse op de kampioenschaps Tentoonstelling in Eindhoven.
De keurmeester was Mevr Beenen-Sluyters

 

Op 17 januari heeft Kadish in de jeugdklasse 1 Uitmuntend gehaald op de Clubmatch van het Brabants rashonden festival 2004.
De keurmeester was Mrs M Everton uit Engeland

 

7 januari: Nieuwe foto's van Kaya, Uthe en Louis.
Kijk snel bij pupinfo .

 

Op 20 december heeft Kadish 1 Veelbelovend gekregen op de Kerstshow K.N.O.N. in Wychen
De keurmeester was Dhr J Ebels

 

Op 7 december werd Kadish `Best Puppy` op de internationale kampioenschap tentoonstelling Winner in Amsterdam. Kadish kreeg de kwalificatie `1 veelbelovend`. De keurmeester was Dhr Z Brankovic uit Joegoslavie.

 

Op 1 november heeft Kadish 1 veelbelovend gekregen op de tentoonstelling in Bleiswijk. De Keurmeester was Mevr. M.C. Rompelman-Mijnlieff.

 

Op 26 oktober heeft Kadish 1 veelbelovend gekregen op de clubmatch Venray en omstreken. De keurmeester was Dhr. J de Gids.

 

7 oktober: Nieuwe foto's in het fotoalbum

 

Op 7 september was er puppydag van de Nederlandse Briardclub in Zeeland (N-Br). Acht van de tien pups van Sam en Vienous waren aanwezig. Het was een gezellige dag en zeer verrassend hoe de pups zich ontwikkeld hadden. De keurmeester vond het nest opvallen door het vrije en aangename karakter en qua kleur en vacht erg homogeen. De pups hadden allemaal hoge scores.

 

Kadish was als enige van haar nest aanwezig en had een hoge score. De keurmeester vond haar een uitmuntend type en schreef daarbij: "Volgt volledig het beeld van het ras". Dus ook iets om zeer tevreden over te zijn.
Al met al, het was een zeer leuke dag.

 
INTRO   HONDEN   CONTACT   NIEUWS   PUPINFO   LINKS   E-MAIL